CHICO'S PIZZA & PIDE

CHICO'S PIZZA & PIDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chico's Pizza & Pide. Meer weten? Ontdek meer

27 jul 2022 om 15:15 Slecht slecht slecht!!!! Zowel bezorging als het eten. Duurde onwijs lang, telefonisch zaak niet bereikbaar. Uiteindelijk halve bestelling geleverd, nog koud en vies ook. Sorry hoor, maar nooit meer.
27 jul 2022 om 14:51 Eten was veel te laat & ijskoud, 6x gebeld maar niemand nam op.
26 jul 2022 om 20:55 Bezorger echt veel te laat, en dus het eten koud en klef. Hier bestel ik niet meer
25 jul 2022 om 3:16 Vandaag was het echt super lekker.
11 jul 2022 om 6:04 Eten was oké, maar de bezorging ruk. Zou 20-30 minuten duren, dat werd 75 min voor 2 pides. Gaan we niet meer doen
28 jun 2022 om 12:27 Was lekker eten!
20 jun 2022 om 9:38 Super lekker
21 mei 2022 om 11:49 Eten was erg koud. Elke keer zeg ik tegen mijzelf van ik ga niet bij Chico bestellen, omdat ik een dag later erg misselijk van word, maar elke keer doe ik het weer omdat zij de enige zijn die nog laat bezorgen. Voortaan thuis tosti maken! Veel beter
17 mei 2022 om 15:10 Eten was lauw. Bezorger zou er binnen 17 minuten zijn, dat werden er 50.
27 mrt 2022 om 20:17 De pizza zou een echte aanrader zijn als je van vlees hield.... 3 stukjes salami, doner die keihard was en verder 4 stukjes ham. Ik heb nog nooit zo'n slechte pizza gehad
7 mrt 2022 om 21:35 Goed te eten!
16 jan 2022 om 3:28 Satisfying!